Vi kaller alle introverter: Lær deg å flørte effektivt!

calling-all-introverts-learn

Flørting kan virke som en lek når du ser på de utadgående vennene dine. Og hvis du er en innadvendt person som forsøker å etterligne vennene, kan du ofte ende opp med at flørtingen virker litt unaturlig eller at ting går helt galt og du dummer deg litt ut.

Vel, kjære introverter, du kan ikke ta i bruk de samme teknikkene som dine utadvendte venner bruker ettersom du ikke ser på sosiale samhandlinger på samme måte som dem. Her er noen måter på hvordan du kan bli en mester i flørting, selv om du er en innadvendt person.

Tips 1 — Prøv ut nettdating
Hva er så flott med nettdating? Vel, hvis vi går ut fra det faktumet at du er en innadvendt person som kanskje har en tendens til å fort føle deg litt drenert når du samhandler med andre, så er det flotte med nettdating at du har muligheten til å ta deg den tiden du trenger for å treffe nye folk. Du trenger ikke å småprate med folk og du trenger heller ikke å svare med en gang. I tillegg er nettdating en god måte å finne ut mer om folk på (hobbyer, yrke og religiøse synspunkter) før du overhodet prater med dem. Dette gjør at du ikke trenger å småprate med noen for å finne litt ut om dem slik du må når du treffer noen på gaten.

Tips 2 — Gjør frivillighetsarbeid
Folk som er innadvendte er ofte ikke så giret på utelivet. På grunn av dette kan du kanskje lure på hvordan du kan treffe nye folk. Frivillighetsarbeid er ikke bare en flott måte å gi tilbake til fellesskapet på, men også en flott mulighet til å omgi deg selv med likesinnede folk. Ettersom disse folkene mest sannsynligvis deler de samme synspunktene som deg, gir dette deg den perfekte muligheten til å starte en samtale med dem som kan ende opp i mange andre emner.

Tips 3 — Gi en liten gave
Så, la oss si at du har truffet noen som du er interessert i og du har lyst å flørte med som mål å få dem til å falle pladask for deg. En av de enkleste måtene å imponere og begynne å flørte med dem på er å gi dem en liten gave. Dette betyr ikke noe ekstravagant som smykker eller et golf medlemskap. En enkel gave betyr en liten ting som minner deg om personen eller blomster, eller noe lignende. Personen som du flørter med vil verdsette dette og de vil uten tvil ikke komme til å glemme deg.

Tips 4 — Legg merke til de små tingene
Som en innadvendt person har du antageligvis denne vidunderlige evnen til å kjenne og forstå hvordan noen har det og legge merke til eventuelle endringer i hvordan personen ser ut. Du kan bruke denne egenskapen til din fordel! Hva om de er lei seg, da kan du være reddeengelen som hjelper med å muntre dem opp. Hvis de kjøpte en ny skjorte eller de har gjort noe annerledes med håret, kan du kommentere på dette (kun hyggelige kommentarer selvfølgelig!). Du kan være sikker på at de kommer til å verdsette at du tok deg tiden til å gi dem et kompliment, og ikke minst at du i det hele tatt la merke til det.

Tips 5 — Fortell hvordan du føler deg
Ok, vi skjønner at dette kanskje er litt mer vanskelig for guttene ettersom det ikke bestandig er så mannlig å fortelle noen hva du føler. Men vi kan forsikre deg om at dersom du er interessert i noen og du ønsker å komme nærmere dem, så er det nok best å fortelle dem det! Ikke hold følelsene dine for deg selv. Hvordan kommer de ellers til å vite at du er interessert i dem med mindre du forteller dem? Det eneste du må passe litt på er hvilke ord du bruker når du forteller noen hva du føler. Du bør for eksempel ikke fortelle noen at du elsker dem hvis du ikke er i et forhold med dem eller du ikke har snakket med dem på en stund.

Tips 6 — Ha en utadgående venn
Hvis det er noen som kan få festen gående, så er det nok en ekstrovert. Når du har en utadvendt person ved siden av deg, kommer du uten tvil til å komme inn på flere steder (hvem klarer vel å si nei til noen som er flørtende og pratsom med alle de riktige personene?). Dette vil gi deg selvtilliten til å få opp motet litt og komme deg ut av komfortsonen når du er klar for det.

Tips 7 — Ikke lat som om du er noen du ikke er
Vi forstår. Når du er ute med folk, føler du kanskje ut du må late som om du er en person som bestandig har lyst til å feste. Dette er ikke sant. Når du er ute på en date med noen, prøv da å være ærlig og fortell dem at du er en introvert og foretrekker andre aktiviteter. La daten din få vite at du ikke er en elendig eller kjedelig person, men at du bare foretrekker å tilbringe tid alene med dem istedenfor på en bråkete fest.

Tips 8 — Ikke vær redd for vennesonen
Noen ganger ser vi at de flotteste kjærestepar kun var venner i begynnelsen. Dette gjelder spesielt for de som er innadvendte ettersom de ofte prøver å bygge forhold som er verdifulle. Du føler kanskje at du er nødt til å hoppe inn i et forhold med de du snakker med, men sannheten er at du ikke er nødt til å gjøre dette! Du kan fokusere på å være venner først og hvis ting utvikler seg til noe mer — flott!

Tips 9 — Planlegg en gøy første date
Istedenfor å konstant tenke gjennom ting som dere kan snakke om i løpet av en første date, bruk heller energien på å planlegge en gøy date. Det er ingenting som er verre enn en første date som er kjedelig og der samtalen ikke flyter naturlig. Istedenfor å planlegge en typisk romantisk middag eller en kinotur, planlegg heller en ordentlig aktivitet. For eksempel, hvis dere begge liker vin, kan du planlegge en tur til en vingård. Her vil dere kunne utforske vingården og prøvesmake på nydelig vin. Hvis dere begge to liker kunst, ta et malekurs sammen og kom i kontakt med deres kreative side.