10 tydelige tegn på at han flørter med deg

10-obvious-signs-a-guy.jpg

Går du glipp av de beste mennene fordi du ikke er i stand til å se om han flørter med deg eller ikke? La oss sørge for at dette ikke skjer igjen ved å se på 10 tydelige tegn på at noen flørter med deg:

1. Smiler

Dette er en av de tydeligste tegn på at karen som du snakker med eller henger ut med flørter med deg. Det kan også bety at de er interessert i deg og liker å tilbringe tid sammen med deg.

2. Rødmer

Det kan uten tvil være litt vanskelig å prate med menn som er sjenert, men dette betyr ikke at du ikke bør gi dem en sjanse. Hvis du legger merke til at noen rødmer i ditt samvær, så er dette et klart tegn på at han ikke bare liker deg, men også har lyst å flørte med deg. Det er ikke bare sjenerte menn som rødmer, også de som ikke er vil kunne begynne å rødme når en vakker jenter kontakter eller ser på dem. En kar liker deg uten tvil hvis han begynner å rødme.

3. Tilter hodet

Du kan også merke at en kar liker deg eller prøver å flørte med deg på måten han tilter hodet sitt. Regelen her er at en mann er mer fokusert på deg dersom han tilter hodet sitt. Dette betyr at han er veldig interessert i det du har å si, og dette er noe kvinner verdsetter i menn.

4. Langvarig øyekontakt

Dette tegnet kan være litt vanskelig, men man kan uten tvil merke om en kar flørter med deg eller ikke basert på hvor lenge han holder øyekontakt med deg. Hvis han holder øyekontakten lengre enn det som er gjennomsnittlig eller vanlig, er sjansen stor for at han er interessert i deg.

5. Gjenspeiling

De fleste kvinner realiserer seg ikke dette, men menn har en tendens til å gjøre det samme som kvinnen gjør dersom han liker henne. Dette er et annet tegn på at han er interessert og flørter med deg. Dette kan være alt fra å gjenspeile måten du snakker eller ler på. Det er ganske naturlig for mennesker å gjenspeile folk eller ting de elsker.

6. Står med hendene på hoftene

Det er viktig å forstå hvilken rolle en manns kroppsholdning spiller og hvordan den kan fortelle deg om han er interessert eller ikke. Hvis tomlene er i beltehempene eller de står med hendene på hoftene, er det tydelig at han prøver å flørte med deg. Grunnen til dette er ikke bare fordi de ønsker å vise deg at de er selvstendige og ansvarlige, men også at de er selvsikre. Her dreier det seg om å være litt macho.

7. Utvidede pupiller

Om du nå vi aksepter det eller ikke, så kan du fortelle mye om noen bare ved måten de snakker og oppfører seg på i ditt samvær. Det aller viktigste er antageligvis måten han ser på deg. Øynene forteller hva vi føler selv om vi prøver å skjule følelsene våre. Med dette i bakhodet, hvis en kar liker eller er interessert i deg, vil pupillene utvide seg og bli store. Det motsatte skjer hvis du ikke liker noen.

8. Hevede øyenbryn

Den du liker kan være flink til å skjule hva han føler med øynene, men han kan ikke skjule sine øyenbryn. Disse har en tendens til å heve seg når man snakker med noen man liker.

9. Berøring

Hvis en mann finner på grunner for å kunne ta borti deg, så betyr dette at han prøver å gjøre sitt beste for å vise deg at han liker deg. Hvis han derimot gjør dette ved et «uhell», så betyr dette at han prøver å fortelle deg noe. For å være mer presis, så prøver han å tiltrekke oppmerksomheten din, fordi han har lyst å fortsette samtalen med deg.

10. Konstant fikling

Akkurat som du ville sitte og fikle med ting hvis du befinner deg i nærheten av noen du liker, så gjelder det samme for guttene. Det er jo ingenting i veien med dette.