8 ting du kanskje ikke visste om folk som er i et åpent forhold

8-things-you-may-not.jpg

Tanken på å date en kvinne som lever i et åpent forhold kan virke spennende for mange menn. Men hvis du ikke helt forstår hvordan disse kvinner tenker, er det tvilsomt at de vil gi deg det du er ute etter. Aldri anta ting! Denne artikkelen vil hjelpe deg med å forstå denne type kvinne. Hvis du derimot ønsker et langvarig forhold, da er det nok best å heller bruke en tradisjonell datingside. Det finnes mer enn nok av kvinner som søker kjærlighet og et seriøst forhold på disse datingsider.

1. Det handler ikke om sex. I motsetning til hva folk flest kanskje tror, så er kvinner i et åpent forhold ikke nødvendigvis ute etter noe fysisk. Bare fordi hun allerede har en kjæreste, betyr ikke dette automatisk at hun ikke ønsker et emosjonelt bånd med deg.

2. Hun har følelser. En kvinne som lever i et åpent forhold har også følelser. De er mennesker akkurat som du og jeg. De liker sport, spiller Extra og synes at valper er søte akkurat som deg. Respekter dem for hvem de er, ikke bare for det de kan gjøre for deg i sengen.

3. De foretrekker nettdating. Nettdating er utrolig praktisk. Til og med tradisjonelle datingsider har mer enn nok av kvinnelige medlemmer som befinner seg i et åpent forhold. Det er ikke enkelt å finne en kar som synes det er ålreit å komme på andre plass, og dette er grunnen til at disse damer bruker nettdating for å finne en elsker. Kun de som er interessert i denne type forhold vil ta kontakt med henne.

4. Kjæresten hennes hater deg ikke. Noen menn er redde for å inngå et forhold med en kvinne som lever i et åpent forhold med en annen mann. De antar automatisk at kjæresten hennes ikke kommer til å like dem. Du trenger ikke å bekymre deg for dette. Hun har jo blitt enig med kjæresten at det er greit å ha en elsker, så sjansen er stor for at han kommer til å respektere deg.

5. Du må tilpasse deg hennes planer. Den eneste ulempen med å date denne type kvinne er at du må tilpasse deg hennes planer. Du har kanskje lyst å spontant stikke innom og se henne, men sjansen er at hun er opptatt med kjæresten sin. Hvis du ikke takler dette, så er denne type forhold ikke noe for deg.

6. Hun ønsker ikke å offentliggjøre forholdet. Folk som befinner seg i et åpent forhold holder dette ofte hemmelig for vennene sine. Du må derfor ikke ta det personlig hvis hun ikke endrer Facebook-statusen hennes for å vise alle at hun har noe på gang med deg. Vennene hennes vet at hun har en kjæreste og hun ønsker derfor kanskje ikke at de får vite at hun har en elsker.

7. Hun er ikke utro. Dette er ikke det samme som en kvinne i et tradisjonelt forhold som går bak ryggen på kjæresten for å treffe en annen kar. En kvinne i et åpent forhold har blitt enig om dette med kjæresten sin. Hun gjør dermed ikke noe bak ryggen hans.

8. Hun har lyst å vite mer om deg, ikke bare det du kan i senga. Det er veldig viktig å tydelig fortelle hvem du er, hva du forventer av et forhold og hva du liker å gjøre når du oppretter en profil på en datingside for å treffe kvinner. Det som gjelder for tradisjonell dating når det dreier seg om å tiltrekke oppmerksomheten til kvinner, gjelder også når du ønsker å tiltrekke oppmerksomheten til kvinner som lever i et åpent forhold.