Hvordan man flørter med ei jente via tekstmeldinger

how-to-flirt-successfully.jpg

Lær deg disse gratis tips på hvordan du sender tekstmeldinger når du flørter med jenter på nettet.

Noen er flinke til å sende meldinger, mens andre synes at det er tungvint. Dessverre kan vi ikke unngå tekstmeldinger når vi befinner oss på datingscenen. Og hvis du er ordentlig sjarmerende, så vil du antageligvis fortsette med dette i forholdet ditt for å holde ting litt levende.

Tekstmeldinger har blitt en del av hverdagen vår. Dette betyr at sjansen er stor for at du vil bli tvunget til å sende meldinger frem og tilbake med den nye daten din, om du nå vil eller ikke.

Det finnes imidlertid noen regler for flørting via tekstmeldinger. Kommunikasjon ansikt-til ansikt eller over telefonen, der du kan føle tonen på samtalen eller observere kroppsspråket er annerledes en tekstmeldinger. Mottakeren vil ta dine flørtende tekstmeldinger bokstavelige, så sørg for at du er tydelig når du skriver. Og med dette har vi kommet til den første reglen.

Sett riktig tone
Hvis du ikke allerede vet at store bokstaver betyr skriking, og selv om du ikke gidder å ta av Caps Lock fordi dette ikke betyr noe for deg, så vil dette bety noe for den som mottar tekstmeldingen. Å sende en flørtende tekst med Caps Lock på er som om NOEN SKRIKER I ANSIKTET PÅ DEG SOM DET HER! Forstår du? Ikke særlig romantisk, hva?

Ikke for mye, men heller ikke for lite
Det er viktig å finne en balanse på hvor mye eller lite du skriver. Ingen har lyst å lese en roman når de åpner en melding. Heller ikke har de lyst å lese “ok” eller “yeah!”. Det er et absolutt nei å svare en melding med kun ett ord. Forestill deg at noen sender deg en paragraf med ideer på hva dere kan gjøre på en date sammen, eller for å fortelle deg at de har hatt en trivelig kveld med deg. Da er jo den verste responsen man kan få “ok” eller “yeah, jeg også”.

Vær personlig, men ikke gå for langt
Bruk navnet på personen i dine tekstmeldinger. Husk informasjon som de har fortalt til deg og nevn dette i en annen melding. Hvis mora deres har vært syk, spør dem om mora, hvordan går det med henne? Skulle daten din kanskje på et intervju? Send en melding for å ønske dem lykke til før intervjuet. Folk liker ikke bare å merke at de har blitt lyttet til, men også at du har husket viktig informasjon om dem. Men ikke bli ekkel ved å prøve å finne ut hvor hun bor via nettet. Dette er ekkelt, så ikke gjør det.

Flørt
En del av spenningen ved et nytt forhold er selve flørtingen. Å bli kjent med en ny person og samtidig ha det gøy i prosessen. Vær morsom og flørtende i meldingene. Bruk et søtt kallenavn hvis du har et. Nevn dater der dere hadde det gøy sammen. Småert, men ikke gå over streken ved å si ting som kan oppfattes som støtende. Se hvordan de reagerer. Hvis de fortsetter å flørte, så kan du bare fortsette, men hvis ikke, bør du stoppe. Dette fører oss til neste regel.

Ta hintet
Du er kanskje den beste flørteren i verdenen. Du vet hva du bør si og hvordan du bør si det, men hvis du ikke kan lese personen, så har dine flørte-egenskaper ikke noen verdi. Nettdating er nemlig ikke det samme som å treffe og flørte med noen ansikt-til-ansikt. Det er mye mer vanskelig å lese svarene fra andre på nettet eller via tekstmeldinger sammenlignet med kroppsspråk. Hvis du flørter via tekst og sender komplimenter og viser interesse i personen ved å spørre spørsmål om familien, men du får ikke noe svar tilbake, da er det på tide å ta et skritt tilbake. Ta hintet og gi din date litt lufterom. Kanskje har de hatt en dårlig dag, kanskje er du litt for pågående eller kanskje har de mistet interessen. Uansett, så er det siste du ønsker å åpne meldingene dine og se at noen har sendt deg tjue tekstmeldinger. Dette kan få folk til å miste interessen. Hvis du ønsker å vite om de er interessert i deg eller ikke, så kan du jo bare spørre. Hvis du ikke mottar noen svar tilbake etter en uke, så har du jo svaret. Dette er med mindre personen har mistet mobilen selvfølgelig. Uansett, hvis de virkelig har lyst å fortsette å flørte med deg, så vil de finne en vei å la deg vite dette.