De viktigste egenskapene menn ser etter i kvinner

Flirt-the-top-qualities-men.jpg

1. Hun har selvtillit.

Menn vil være de første som forteller deg at det ikke er noe som er mer sexy enn en kvinne som er komfortabel med hvem hun er. Dette betyr at dere damer må slutte med å stille overfladiske spørsmål som for eksempel om en dongeribukse får rumpa di til å se fet ut eller ikke eller om du er den eneste kvinnen de chatter med. Menn hater å måtte forsikre kvinnene hele tiden om hvor vakre de er og hva de føler for dem.

2. Hun må være intelligent.

Du tror kanskje at menn er ute etter en kjæreste som er smellvakker, men sannheten er, de vil ha noen som er på lik linje med dem. Han vil ha en kvinne som er intelligent, som kan holde en ordentlig samtale og har litt livserfaring.

3. Hun legger ikke altfor mye vekt på materialistiske ting.

Selv om det er hyggelig å ha fine ting, vil han ha en kvinne som kan sette pris på de små ting i livet. Det er sant at han ønsker å ta vare på deg, men det finnes en grense for hvor mye han er villig til å gi deg. La ham betale for romantiske kvelder i ny og ned, men ikke forvent at han tar deg med ut hver kveld.

4. Hun må være spontan.

Det er ingenting i veien å ha en plan av og til, men menn lever vanligvis ikke livet ifølge en timeplan slik mange kvinner gjør. Han vil ha en kvinne som kan la ting gå som de går og er villig til å gå ut på en sen piknik kl 21.00 om kvelden, slik at dere kan se på stjernene. Ser du? Romantikk og spontanitet kan faktisk gå sammen!

5. Hun tar ting som de kommer.

Vil du virkelig vite hva som vil hjelpe deg med å holde forholdet på det rette sporet? Slappe av. Ja, så enkelt er det! Når du kommer hjem fra jobben og huset er litt rotete, pust dypt og slapp av. Menn liker ikke å være sammen med kvinner som konstant klager på alt de gjør feil eller hva de må gjøre. Bare … slapp av.

6. Hun vet hvordan man har det gøy.

Menn liker å ha deres ego strøket fra tid til annen, og en av de enkleste måtene du kan gjøre dette på er å le av vitsene hans. Menn vil ha kvinner som vet hvordan man har det gøy, ler og er leken. Selv om du er en administrerende direktør i et Fortune 500-selskap, bør du være i stand til å slippe deg litt løs og være den trivelige nabo-jenta som han vil forelske seg i.

7. Hun er sensuell.

Det er ikke bare det fysiske utseendet som er viktig når det gjelder tiltrekking – det handler også om selvtillit og litt sexiness. Du bør slippe løs femininiteten i deg og være flørtende. La ham vite at du er komfortabel med seksualiteten din og du elsker å være sammen med ham.

8. Hun er ærlig og tillitsfull.

Ingen ønsker å være i et forhold med noen som lyver og som man ikke kan stole på. Det er det ingen tvil om. Kanskje er dette den viktigste egenskapen menn søker etter i en kvinne, fordi når du mister tilliten i et forhold, er det så vanskelig, om ikke umulig å få den tilbake igjen.