Spørsmål: Hva er best, nettdating eller speed dating?

question-which-is-better-online

Når det dreier seg om dating og å finne kjærligheten, nøler folk ofte med å prøve noe nytt. De har en tendens til å gå ut på byen i håpet om å finne seg drømmeprinsen, eller de lar sine nærmeste introdusere dem til noen som de tror kan være den perfekte matchen. Disse datene er ofte en fiasko halvparten av tiden.

Det er her vi utforsker andre måter man kan date på. To av de mest populære, men med den høyeste skepsisen, og mulighetene: speed dating eller nettdating. Flirt.com gir en kort oppsummering av fordelene og ulempene for hver av dem og lar deg avgjøre hvilken som passer best til deg.

Speed dating
Speed dating er hvor en gruppe med single kommer sammen. Vanligvis sitter kvinnene rundt hvert sitt bord og mennene roterer rundt og besøker hvert bord. De har en bestemt tid på seg til å møte hver kvinne og har en liten «mini-date» sammen. Målet i løpet av denne korte tiden er å imponere henne og forhåpentligvis avtale en ordentlig date.

Fordelene
Du realiserer at du ikke er den eneste som synes at det er vanskelig å finne kjærlighet.
Du kan treffe nye og interessante folk.
Du kan tre ut av komfortsonen og snakke med noen som du ellers aldri ville ha snakket med.

Ulempene
Tiden til å «date» er utrolig kort.
Den er basert på antagelsen at tiltrekning og kjærlighet ved første blikk er de viktigste faktorene når man velger en partner.

Nettdating
Nettdating er en populær måte å møte en livspartner på. Man registrerer seg for å bli et medlem av en online datingside og oppretter deretter en profil der man kan fylle inn så mye eller så lite som man måtte ønske. Fra der av kan man bla gjennom nettsidens database med single medlemmer og sende dem en melding hvis du liker hva du leser på profilen til det medlemmet.

Fordelene
Du kan møte hundrevis av folk mens du sitter i godstolen hjemme.
Det er nok med tid til å bli kjent med personen før dere bestemmer dere å treffes på ordentlig.
Du kan forske litt om personen før du går ut på en date med dem.

Ulempene
Mystikken faller litt bort ettersom man kan søke på navnet til personen.
Du trenger ikke å være nervøs for den første daten, fordi du allerede vet noe om dem.
Sjansen er at de kanskje ikke er hvem de sier at de er. Noen ganger når noe virker for godt til å være sant, så er dette ofte også tilfellet.

Det er opp til deg om du nå foretrekker nettdating eller speed dating. Begge har sine positive og negative sider. Det er imidlertid en ting som er helt sikkert … Tradisjonelle måter å date på faller langsomt bort ettersom stadig flere folk lever et mer travelt liv. De har rett og slett ikke lenger tid til å gå på flere dater med folk som de har blitt introdusert til, for så å finne ut at det ikke er noe kjemi. I det minste er valget på hvem du ønsker å gå ut og tilbringe tid med helt ditt. Det er en fordel med begge alternativene, ikke sant?