9 flørtende og romantiske ting du bør gjøre for damen din

Flirt-9-flirty-and-romantic-things-you-should.jpg

Dere menn bør forstå at man bør skjemme bort damene med litt lidenskap og romantikk i ny og ned. Selv om hun ikke bryr seg så mye om at du ikke bestandig er romantisk, så fortjener hun å av og til føle at hun er den viktigste kvinnen i livet ditt. Det bør være naturlig at du ønsker å gjøre en innsats for å vise henne hvor mye du verdsetter og elsker henne — og vi mener ikke å gi henne en takeaway-meny og la henne bestille hva hun enn måtte ønske eller la henne velge hvilken film dere skal se på Netflix.

Her er 9 romantiske ting du kan gjøre for å få henne stupforelsket i deg.

1. Gi henne blomster.
Om du nå bestemmer deg for å overraske henne med hennes favorittblomster eller stopper ved veikanten på veien hjem for å plukke en bukket hvitveiser til henne, så kan du være sikker på at hun kommer til å bli glad for det.
Hvis du plukker hvitveiser, sørg da for at du plukker ut de fineste og at det ikke er noen små krypdyr i bladene.

2. Kom med noe som er unikt og personlig.
Når det gjelder å kjøpe gaver, så har folk en tendens å velge materialistiske ting. Istedenfor å kjøpe et dyrt smykkeskrin, hvorfor ikke lage noe som hun kan oppbevare hennes tilbehør i. Hvis du ikke er flink med hendene, kan du kanskje skrive en sang eller et dikt til henne. Hvis du ikke kan disse tingene, kan du jo alltid velge den tekniske veien og kjøpe mobildeksler til dere begge to som matcher hverandre eller skaffe henne en tekopp med hennes favorittbilde av dere to på.

3. Planlegg en helgetur.
Det er helg og etter en lang uke på jobben fortjener damen din muligheten til å slappe av. Og en helgetur er den perfekte muligheten til å gjøre dette! Sørg bare for at du ikke forteller henne om turen på forhånd ellers ødelegger du jo overraskelsen!

4. Overrask henne med et kurs.
Vanligvis blir menn med på et matlagingskurs, dansekurs eller et annet kurs bare fordi damen deres drar dem med på det. Vær proaktiv og overrask henne med et kurs som du tror at hun kommer til å like.

5. Gå på en lang reise med henne.
Dette vil antageligvis ta litt ekstra planlegging, men når du begynner prosessen med å kjøpe reisebilletter (om det nå er flybilletter eller et cruis), så lar du henne vite at du har lyst å se verden med henne ved din side.

6. Gi henne en massasje.
Alle har stressfulle dager hvor vi trenger litt avslapping. Når damen din har hatt et par stressfulle dager, hvorfor ikke være litt proaktiv og gi henne en god massasje. Hun vil ikke si nei til det og kanskje vil du få henne i stemninga til å gi deg en massasje tilbake.

7. Lag et måltid til henne.
Det er utrolig romantisk når en mann lager et måltid til kjæresten sin – om det nå er frokost i sengen eller et herlig måltid med stearinlys. For å si det sånn, så vil hun til og med verdsette suppe og et smørbrød med smeltet ost! Hun vil elske deg hva enn du bestemmer deg for å lage.

8. Lag mat sammen med henne.
Selv om hun er en førsteklasses kokk, så vil hun verdsette litt hjelp på kjøkkenet. Om det nå er å skylle grønnsakene eller skrelle potetene, så vil din hjelp bety mye for henne.

9. Send henne romantiske meldinger.
Hun vet allerede at du elsker henne, men når du sender henne romantiske tekstmeldinger når hun minst forventer det, lar du henne vite at du tenker på henne. Disse meldingene trenger ikke å være lange og gjennomtenkte, det kan simpelt være noe som, “Jeg elsker deg,” og dette vil få henne til å smile resten av dagen.