4 tips på hvordan man dater en travel, karrieredrevet person

Flirt-4-tips-on-how.jpg

Har du noen gang datet noen som har en krevende jobb og er opptatt mesteparten av tiden, eller de var rett og slett altfor fokusert på å klatre opp karrierestigen at du fikk følelsen av at du ikke utgjorde en viktig del av livet deres? Før du går lei og gir opp med å date travle, karrieredrevne folk, prøv ut disse tipsene først og gi dem iallfall en sjanse?

Ta det rolig i begynnelsen.

Istedenfor å kaste deg uti et forhold som du ikke helt vet hvilken retning den vil gå, ta det rolig i begynnelsen. Dere kan gå ut på en par kaffe-dater eller ta en rask lunsj sammen på dagtid. På denne måten kan dere finne ut om dere går i lag og om du passer inn i den travle livsstilen til den andre. Det er lurt å finne ulike måter dere kan treffes på. I tillegg vil dette gi deg sjansen til å se om de er villige til å date deg selv om de har en travel timeplan, eller om de kanskje ikke er så interessert i å date i det hele tatt.

Vær realistisk.

Det er viktig at du har realistiske forventninger på hvordan et forhold med denne personen vil være etter at dere har datet en stund. Hvis begge har de samme forventningene før dere fortsetter med forholdet, vil dere være mer tilpasningsdyktige til å kommunisere hva dere ønsker og trenger etterhvert som forholdet utvikler seg. Det er også lurt å snakke om hva du er komfortabelt med, og ikke. Den andre kan ha en så travel timeplan at de kanskje kun har tid til deg i helgene, eller de er kanskje hjemmefra flere ganger i året. Føler du deg komfortabelt med dette?

Få mest ut av den tiden dere har sammen.

I de første månedene sammen med en karrieredrevet person er det ikke bare viktig at dere tilbringer tid sammen, men det er også viktig hva dere gjør sammen. Dere har kanskje kun to eller tre timer sammen om dagen og da er det viktig at dere får mest ut av den tiden dere har. Ha det gøy sammen, nyt hverandre og ikke glem hvorfor du bryr deg om denne personen.

Ikke vær redd for å bruke teknologi.

Teknologi kan være et flott hjelpemiddel som mange bruker for dating i dag. For mange profesjonelle er det en veldig viktig komponent for å kunne ha et godt forhold. Ved hjelp av teknologi kan du kommunisere med den andre når som helst på dagen. Hvis du har et langt møte, kan du tekste den andre av og til og fortelle at du er glad i dem. Hvis du er nødt til å dra på forretningsreise et par dager, kan du bruke Skype for å ha en videosamtale før du legger deg. Du kan minske avstanden mellom deg og din travle date ved hjelp av teknologi.