Ikke snakk om disse 5 ting på en første date – aldri!

Flirt-never-talk-about-these.jpg

Se på en første date som et oppdrag der du prøver å hente inn så mye informasjon som mulig. Du har lyst å finne ut så mye du kan om personen som sitter på den andre siden av bordet, men du bør være forsiktig så du ikke fornærmer dem ved å stille feil spørsmål eller snakker om emner som vil ha katastrofale konsekvenser.
Nå lurer du sikkert på hvilke temaer det dreier seg om, ikke sant? Medlemmene av en populær datingside har stemt på hvilke topp 5 temaer man må unngå på en første date, spesielt hvis du ønsker en neste date med denne personen!

Vis meg pengene

En av de første spørsmålene som vi stiller når vi prøver å bli kjent med noen er hva slags yrke de har. Dette er et helt greit spørsmål å stille i seg selv ettersom dette kan føre til interessante samtaler. Samtalen kan derimot også føre oss inn på farlig territorium hvis vi begynner å snakke om hvor godt jobben betaler. Du bør ikke skryte av den nye Mercedes-en som du kjøpte forrige uke eller en førsteklasses flybillett til Barbados. Istedenfor, vær beskjeden og forsiktig med å fortelle hvor mye du tjener, delvis fordi du ikke ønsker å komme over som en skrytepave, men også fordi du ikke ønsker å lure på om personen ønsker å date deg fordi du er fantastisk eller fordi du har penger.

Snakke om politikk

Om du nå er en tilhenger av FRP, Arbeiderpartiet, Senterpartiet eller du ikke bryr deg om politikk i det hele tatt, så bør du ikke snakke om dette. Forestill deg … Dere går godt i lag på daten, men så plutselig begynner den ene å nevne hva hun/han er forstander og motstander av politisk sett og samtalen ender opp i en heftig diskusjon fordi dere har ulike synspunkter på det som blir diskutert.

Sexprat

Selv om dere ser ut til å komme godt overens og den seksuelle spenningen mellom dere vokser, så bør samtalen ikke bli for seksuell — med mindre dere begge kun er ute etter å ha det litt gøy uten noen forpliktelser. Det er best å holde dine preferanser for deg selv til dere har vært på et par dater sammen.

Religion

Vi skjønner at religion kan spille en viktig rolle i livet ditt, noe som ikke er et problem. Men med mindre du har meldt deg på en religiøs datingside, så er det nok lurt å ikke snakke om din tro på den første daten. Noen synes at det er greit å diskutere religion (kun kort) hvis de er ute etter å date noen med samme tro — hvordan ellers skal de få vite om de dater noen som også er Buddhist med mindre de spør? Dette er et vanskelig tema, så bruk din egen dømmekraft her. For å unngå pinlige situasjoner, så kan du jo alltid nevne på profilen din at du ønsker å date noen med samme tro.

Ekser og tidligere forhold

Dette er en av de verste emner å gå inn på når du er på en førte date. Hvorfor? Hvis du føler behovet for å gjenoppleve fortiden med noen som du nettopp har blitt kjent med, kan det hende at de tror at du ikke er klar til et nytt forhold og at du fortsatt er forelsket i eksen. Det er ukomfortabelt for den andre personen og det er ikke kult. Hvis du er seriøs på å date en ny person, da må du la eksene være i fortiden hvor de hører hjemme.