10 måter å få ham til å tekste deg tilbake

Flirt-10-ways-to-get-him.jpg

Du har sendt ham en melding og nå sitter du og venter på et tegn på at han har svaret. Sekunder føles som minutter, minutter føles som timer og det kan være uutholdelig! Unngå den smertefulle ventingen ved å ta i bruk følgende 10 teknikker som vil få ham til å svare tilbake med en gang.

1. Ikke vær for ivrig

Du hopper kanskje av glede når han endelig svarer deg, men hva du nå bestemmer deg for å gjøre, IKKE SVAR MED EN GANG! Gi illusjonen at du ikke sitter og venter på ham ved mobilen (selv om dette kanskje er sant) og svar heller et par timer senere.

2. Begrens hvor ofte du tekster

Når han sender deg en melding, så ikke begynn å skytte den ene meldingen etter den andre etter ham. Bare svar på meldingen og vent på å sende flere til du har fått svar tilbake først. Du vil at han skal ha lyst å snakke med deg, og ikke at han ender opp med å blokkere deg.

3. Finn ut hva han er interessert i

En av de beste måtene å ha en samtale på er å vite hva han elsker. Spiller han et instrument? Lær da et par ting om dette instrumentet — om det nå er hvordan man spiller det, noen morsomme og tilfeldige fakta om en kjendis som spiller instrumentet eller noen interessante ting om instrumentet selv.

4. Ikke send sexy bilder

Du tror kanskje at du vil få et raskt svar hvis du viser et bilde av brystkassen, men du høster som du sår. Du vil jo ikke gjøre noe som du kommer til å angre på senere, og hvis du sender sexy bilder av deg selv så utsetter du deg selv kanskje for forlegenhet og uønsket oppmerksomhet.

5. Spør om hans mening/hjelp

Hvis du står ovenfor en situasjon hvor du trenger en mening (eller selv om du ikke gjør det), så elsker menn det når du spør om meningen deres. Hvis du befinner deg i midten av en krise og du trenger hjelp og råd, be ham om hjelp. Sjansen er at han har lyst å hjelpe til og være din ridder i skinnende rustning. Eller … Skinnende mobildeksel?

6. Bestandig ha andre planer

Ikke nøl med å lage andre planer hvis han ikke svarer når du tekster ham og spør om han har lyst å henge ut. Så snart han svarer, kan du fortelle ham at du allerede har andre planer. Han vil realisere seg at han er nødt til å svare umiddelbart neste gang, fordi du har andre folk som du kan henge ut med. Han vil forstå at din verden ikke dreier seg rundt ham.

7. Innse hva du er verdt

Hør her damer, når du vet hva du er verdt, vil du ikke sitte og vente på at denne fyren tekster tilbake. Hvis han ikke er like oppmerksom som deg eller oppmerksomheten som du gir ham ikke blir gjengjeldt, glem ham og finn noen som ønsker å gi deg oppmerksomheten som du fortjener.

8. Hold ting lavmælt

Når dere tekster, chatter eller sender e-postmeldinger til hverandre, sørg for at du holder det lavmælt. Ikke snakk om tunge ting når du ikke kan se den andre i ansiktet ettersom det ellers kan bli litt merkelig og det er mer enn nok av rom for misforståelser via tekstmeldinger.

9. Ikke vær redd for å ringe

Det er greit å sende tekstmeldinger, men aldri vær redd for å faktisk snakke til fyren. Å snakke kan ha langt større innvirkning og være langt mer meningsfullt enn tekstmeldinger med personen du liker.

10. Ha sans for humor

Alle elsker folk som kan få dem til å le. Selv om du ikke vet hvordan man forteller en overbevisende, morsom vits eller har noe interessant å si, så kan du alltid sende en morsom video eller meme som vil få dem til å le (og svare!).