Flørting: hvordan man flørter

flirting-how-it-works

Hva er flørting? Før vi begynner å snakke om hvordan flørting foregår, la oss først gi en definisjon av denne menneskelige oppførselen. Flørting antyder et slags spill mellom en mann og ei kvinne, der de forsøker å vekke hverandres interesse litt (eller kanskje mer enn bare litt …) med underforståtte fraser, forsiktige hint og kroppsspråk. Online flørting gir deg ubegrenset med muligheter til å vise din beste side ved å flørte og forbedre dine ferdigheter. Etter at du har flørtet litt på en datingside, er du i en god posisjon til å treffe personen i virkeligheten. Men ikke alle vet hvordan man flørter på den riktige måten, og dette selv om de fleste av oss er villige til å dra nytte av vår feminitet eller mannlige sjarme på det rette øyeblikket. Hvis du er flink til å flørte, vil folk reagere på deg umiddelbart, med full oppmerksomhet og interesse.

HVORDAN FLØRTE PÅ RIKTIG MÅTE
Husk at flørting handler om å kunne kombinere interne og eksterne kvaliteter og egenskaper. Å kunne flørte betyr ikke å kun bruke flørtende smilefjes og sjekkelinjer, men det betyr å bruke disse i tillegg til din indre selvtillit og uimotståelighet! Du kan lære deg denne stilen, men det ser jo bedre ut dersom det kommer naturlig og ikke virker som du har en bruksanvisning foran deg. Det er ingenting som sier at du ikke kan flørte med noen du liker, selv om dere kun har kjent hverandre i noen minutter, og dette gjelder spesielt på nettet. Alt du trenger å gjøre er å få den andre personen på samme bølgelengden som deg med flørtingen din. Men hvis du virkelig ønsker å ha suksess med å flørte på nettet, så finner du her noen tips som vil hjelpe deg.

HVOR BEGYNNER JEG?
Steg 1: Hvis du ønsker å starte et forhold med noen som du har truffet på nettet, så trenger du i første omgang å mestre hvordan man flørter og chatter på nettet. Du vil ikke finne noen å dele livet ditt med hvis du ikke kontakter folk på nettet. Så, det første du må gjøre er å ikke være sjenert og prøve å være sosial og ta initiativet.
Steg 2: Fordoble dine sjanser ved å gjøre din dating-profil mer attraktiv – introduser deg selv for å skille deg ut fra de andre datere på nettet. Fyll ut dating-profilen din så grundig som mulig, og prøv å vær oppriktig og gjør den så individuell og interessant som mulig på samme tid. Fortell om dine beste og mest tiltrekkende egenskaper, men ikke skryt for mye. Prøv å gi det mest nøyaktige bildet av deg selv, men ikke vær for pågående.
Steg 3: Legg til et bilde. Folk liker å se personen de snakker med, og dette gjelder også på nettet. Så, last opp det beste bildet som viser deg som en trivelig person, noen som står åpen for å kommunisere. Vis et bilde som er tatt nylig; kun vis bilder fra viktige begivenheter dersom de også virkelig skjedde i løpet av det siste året. Hvis du ikke har et fint bilde, få en fotograf eller en venn til å ta noen flotte bilder av deg. Ha det gøy mens du tar bildene, slik at du smiler og ser glad ut på bildene. Det er også en god ide å ta bilder som viser dine hobbyer, lidenskaper, familie og kjæledyr, men ikke omgjør dating-profilen din til et fotogalleri av privatlivet ditt. Vis at du er interessant, men hold litt tilbake slik at du fortsatt virker litt mysteriøs.

HVORDAN FLØRTE MED EN DATE
Du kan vise noen at du liker dem og ønsker å utvikle et forhold på mange ulike måter: fra å sende flørtende tekstmeldinger til å gi dem komplimenter eller småerte litt med dem. Å småerte er en flott måte å la noen få vite at du liker dem.

1. Så snart du har lagt merke til noen som du liker på nettsiden, er ditt hovedmål å forsøke å posisjonere deg og forsøke å tiltrekke oppmerksomheten til den andre personen. Send flørtende tekstmeldinger eller foreslå å ha en chat sammen. Vis dem at du har lyst å flørte, men ikke vær for pågående. Dette kan virke ekkelt.
Ta en titt på dating-profilen til din nye venn på forhånd, slik at du har noe å begynne samtalen med. Og vis dem deretter at du virkelig er interessert i løpet av chatten.

2. Vær litt morsom. Ikke vær for høytidelig og prøv å ikke vise at du er nervøs. Humor er en av de enkleste måtene å flørte på og latter vil jage bort eventuelle spenninger. Så, vær litt morsom og ikke ta nettdating og flørting altfor seriøst. Finn ut hva de er interesserte i og finn på noen vitser for å få dem til å le. Vitser holder humøret høyt og flørtete.

3. Ikke vær for pågående. Her dreier det seg om to ting: å være for pågående og krevende, og bli forelsket altfor fort. Vis at du bryr deg, men ikke forvent mye tilbake. Gjerne flørt og vær klar til å svare tilbake, men ikke la dem tro at du er desperat eller lett på tråden. Hvis du er for pågående, vil flørtingen virke litt falskt.
Flørt derfor forsiktig for å begynne med, nyt prosessen og strev etter positive resultater!