Hvordan finne deg en flott date på nettet

how-to-find-yourself.jpg

Hvordan flørte og chatte mens du forsøker å finne de beste datene på en datingside.

Før var nettdating litt tabu. De som brukte nettet for å finne kjærlighet gjorde dette i all hemmelighet, fordi de var redde for å bli ledd av. Nettdating hadde et negativt rykte og folk trodde at den var full av rare folk og psyko-mordere.

Nå til dags er internett blitt så populært at det er vanlig å flørte med jenter og snakke med menn på nettet.
I dag finnes det hundrevis av datingsider på nettet, men du trenger ikke å registrere deg hos alle. Det du må gjøre er å finne den som passer best til deg.

Undersøk litt selv på nettet

Du er heldig! Med den økte populariteten i nettdating, har du mer enn nok av datingsider å velge fra. Det samme problemet har du når det gjelder å date på nettet – du har massevis av potensielle partnere å velge mellom.

Nettet er full av datingsider og det kan derfor være vanskelig å vite hvilke som er legitime og som passer best til deg. La oss for eksempel si at du er en heteroseksuell kvinne som søker etter en god gammeldags bonde som elsker natur og friluftsliv, da er en datingside for homoseksuelle og lesbiske selvfølgelig ikke noe for deg.

Undersøk litt selv på nettet. De fleste nettsidene gir deg en god ide om hvilken målgruppe de retter seg mot på forsiden. Bruk Google for å søke etter det du er ute etter. For eksempel, hvis du er ute etter en bestemt type person, søk og se hvilke nettsider som kommer opp via Google.

Vær den personen som du ønsker å møte selv
Du synes kanskje at det er gøy å bla gjennom detaljerte profiler med flotte bilder og krysse av ja, ja, ja, men ikke glem å sørge for at din egen profil også er detaljert dersom du ønsker samme respons fra andre. Folk liker å se hvem de snakker med, så sørg for at du har lastet opp et par tydelige bilder av deg selv. Selv om du kanskje har lyst å vise frem hvor flott du ser ut i en topp med dyp utringning, så er det nok ikke det som vil vekke interessen til Mr. Right. Sørg for at du fyller ut alle felt hvis du ønsker å finne din perfekte match, og hvis dere ikke har nok til felles, så er sjansen stor for at de hopper over profilen din og går videre.

Finn ut litt mer om daten din på forhånd

Alle vet jo at vi kan fremstille oss slik vi måtte ønske på nettet. Hvis din date forteller deg at han er en brannmann eller hemmelig SAS-pilot, finn ut om dette virkelig er sant ved å Google det. Sørg for at du vet hvem du snakker med, og enda viktigere, hvem du kommer til å treffe. Hvis du har sett filmen Catfish, da vet du kanskje at du kan kopiere bildene hans/hennes og laste dem opp på Google images. Google vil så fortelle deg om det finnes lignende bilder på nettet.

Finn ut om det er kjemi mellom dere to

Noen kan virke perfekt på papiret, men virkeligheten kan være totalt annerledes. Det siste du ønsker å gjøre er å sende meldinger frem og tilbake måned etter måned og så plutselig finne ut at det ikke er kjemi mellom dere. Avtal en prat på telefonen ganske tidlig, slik at du kan få en følelse av om dette kan bli til noe mer, eller ikke.

Tenk sikkerhet

Ikke gi ut din adresse til noen på nettet, og kun fortell dem ditt telefonnummer når du føler deg trygg og ønsker dette. Selv da, sørg for at du gir ut mobilnummeret og ikke fasttelefonnummeret. Hvis dere avtaler å treffe hverandre, gjør dette på et offentlig sted og fortell noen hvor dere skal.