Enkle og effektive måter å imponere en kvinne på

simple-and-effective-ways-to-impress.jpg

Gutter, vi er sikker på at du har vært i en situasjon der du legger merke til en kvinne som du har lyst å bli kjent med. Du har kanskje til og med prøvd å snakke med henne, men hun har ikke gitt deg mye oppmerksomhet tilbake – eller enda verre, hun har bedd deg om å gå bort. Jepp, det er pyton å bli avvist og dette setter ting i perspektiv og får deg til å lure på hva du må gjøre for å ha bedre suksess hos damene.

Vel, slutt å kaste bort tiden på sleipe sjekkelinjer. Det er veldig sjeldent at disse virker. Vi har laget en liste over enkle ting som vil hjelpe deg med å imponere damene.

1. Kle deg ordentlig
Du ville høyst sannsynligvis ikke legge merke til en dame som ser ut som hun nettopp har kommet ut av senga, ikke sant? Vel, dette gjelder også den andre veien. Du bør sørge for at du ser bra ut og lukter godt hvis du vil at kvinnene legger merke til deg. Ta en dusj, barber deg (eller i det minste sørg for at det ikke ser helt vilt ut) og ha på deg klær som passer og ser bra ut. På denne måten viser du henne at du er en voksen mann som tar godt vare på ditt utseende og deg selv.

Din daglige rutine for å se bra ut bør inkludere:

  • En dusj hver dag, helst om morgenen slik at du er frisk og ren. Unngå dusjsåpe for damer og hold deg til noe nøytralt som aloe eller Sano.
  • Børst tennene to ganger om dagen. Hvis du vil at en kvinne kysser deg, bør du holde deg unna sigaretter og hvitløk.
  • Sørg for at ansiktshåret ser vedlikeholdt ut. Sørg for at du trimmer barten og skjegget, slik at det ser ryddig og pent ut. Hvis du har store og buskete øyenbryn, bør du kanskje nappe dem litt.
  • Maks. 3 spruter med cologne.

Et annet tips er å legge merke til hva slags klær hun vanligvis har på seg. Hvis hun ofte kler seg business casual, kan du for eksempel ha på deg finbukse med polo. Hvis hun har på seg dongeribukse og t-skjorte til vanlig, så må du gjerne gjøre det samme. Tilpass deg hennes stil, fordi dette vil få henne til å føle at dere har noe til felles med hverandre.

2. Sørg for at du har gode manerer
Gode manerer betyr ikke at du er kjedelig, slik man kanskje kunne tro. Det betyr at du har blitt oppdratt ordentlig og vet hvordan man behandler folk med den respekten som de fortjener. Ikke minst viser dette at du vet hvordan man behandler en kvinne, spesielt en kvinne som du er interessert i. Gode manerer bør man ikke kun reservere for damene — vær respektfull ovenfor alle.

3. Pass på hva du sier
I visse situasjoner kan vi si ting før vi har tenkt over konsekvensene på hva dette kan føre til. Neste gang du sier noe til noen, og spesielt kvinnen du er interessert i, ta noen sekunder på å tenke over hva du har tenkt å si. Også:

Ikke sjekk opp andre damer mens du er sammen med en kvinne som du prøver å snakke med. Du kan kanskje tro at du kan vinne henne over ved å forsøke å få henne sjalu, men i virkeligheten vil hun tro at du er en ordentlig flørter som hun bedre kan holde seg unna fra.
Ikke oppfør deg som en bølle. Det kan hende at du tror at det ikke skader å erte henne litt på grunn av skoene hun har på seg eller hva slags jobb hun har til daglig, men sannheten er at slike kommentarer kan være sårende og få kvinnen til å lure på hvorfor hun kaster bort tiden på en drittsekk.

Ikke fortell grove vitser. Selv om du kanskje tror at det er morsomt å fortelle kvinner en grov vits (noen kvinner har ikke noe imot dette), er det likevel best å holde tilbake på grove vitser til dere har kjent hverandre lenge.

4. Vær oppriktig når du gir henne komplimenter
Det er ingen hemmelighet at kvinner elsker å få komplimenter. Dette gir dem en uforventet og god følelse på innsiden, men vær oppmerksom på at kvinner er utrolig flinke til å gjennomskue om et kompliment er oppriktig eller falskt. Sørg derfor for at du tenker over og gir henne et oppriktig kompliment dersom du ønsker å imponere henne. Ikke sikker på hva du skal si? Tenk på noe som du liker best ved henne. Hvis hun har et vakkert smil, fortell henne dette!

5. Vis henne at hun er spesiell
Kvinnen som tiltrakk din oppmerksomhet må ha noe spesielt for at du la merke til henne. Om hun nå har et vakkert smil eller har en utrolig fin sangstemme, la henne vite at du synes at hun er veldig spesiell for å vise at du verdsetter henne. Sjansen er stor at hun vil bli smigret og imponert over at du turte å fortelle henne.
Det er et par ting som du må huske å ikke gjøre når du prøver å snakke med henne.

Det første er å ikke late som om du er uoppnåelig. Dette er ikke kult og vil sende henne blandede signaler. Sørg for at du ringer henne tilbake hvis hun har prøvd å ringe deg. En kvinne som er interessert i deg har lyst å prate med deg. Hvis du er interessert i henne, er det nok best å ta telefonen når hun ringer deg eller sørge for at du ringer henne tilbake så snart du kan.

Aldri ha fokuset kun på deg selv i en samtale. Hele poenget med å snakke med henne er å bli bedre kjent med henne! Og du kan ikke gjøre dette hvis samtalen kun dreier seg om deg. Sørg istedenfor at du spør henne spørsmål om hennes liv og interesser — bare ikke spør henne spørsmål som er for personlige. Dette kan være ekkelt og få henne til å stikke av.

Å imponere en kvinne som du er interessert i er egentlig ikke så vanskelig som du måtte tro. Vær en herre og vis henne at du kan behandle en dame ordentlig. La henne vite at hun er spesiell og at du har kjempelyst å bli kjent med henne. Kvinner kan virke komplekse, men sannheten er at de kun ønsker noen som verdsetter hvem de er og det de gjør. Tross alt, er ikke dette vi alle ønsker?