Når blir flørting med en gift kvinne ansett som utroskap?

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Når du tilbringer åtte eller flere timer på jobben hver dag, er det helt naturlig at du utvikler et nært bånd med noen. Dere betror dere til hverandre, ler sammen og kanskje til og med småflørter litt på jobben. For deg er dette kun litt harmløs flørting, men medarbeiderne eller lederne kan se deg flørte med en gift kvinne og tro at det er noe på gang her — selv om det ikke er tilfellet.

Michael Brickey, forfatteren av Defying Aging, og andre kjente eksperter på kjærlighetsforhold mener at litt harmløs flørting med en gift kvinne er helt greit så lenge det finnes tydelige grenser. Hvor grensene trekkes avhenger av personen som er i et forhold, fordi det som er helt greit for et par er kanskje ikke så greit hos et annet par.

Når det er sagt, kan du lure på når det er man går for langt når man flørter med en gift kvinne og dette kan ansees som utroskap. Selv om du ikke er den som befinner deg i et forhold, så kan tanken på at du kan ha bidratt til at et forhold har gått i stykker være for mye. Her er noen tegn på at din harmløse flørting med en gift kvinne har gått over streken.

1. Hemmelighetsfull

I begynnelsen småerter du og kvinnen kanskje litt med hverandre ved kaffeapparatet. Dere utveksler noen tullete e-postmeldinger med hverandre og spiser lunsj sammen i kantinen. Det øyeblikket ting forandrer seg er når hun ønsker å spise lunsj med deg alene uten de andre medarbeiderne, eller du ringer henne for å chatte litt og hun er nødt til å forsikre seg om at det er ingen der som kan høre på. Dette er et tydelig tegn på at hun prøver å skjule kontakten hun har med deg fra ektemannen sin.

2. Seksuelle undertoner

De seksuelle undertoner virker kanskje ikke så åpenbare når du flørter med en gift kvinne. Ting begynner å bli mer seriøst enn det du kanskje hadde tenkt deg så snart du merker at de flørtende utvekslingene mellom dere begyner å bli litt for seksuelle. Hvis flørtingen begynner å kjennes ut som en forløper til sex, da er det på tide å forlate skipet!

3. Tilbringe mye tid sammen

Ettersom dere tilbringer 8 timer sammen på jobben hver dag, kan du begynne å merke at dere tilbringer for mye tid sammen — spesielt hvis dere jobber mye sammen på ulike prosjekter. Dere begynner kanskje å bli for mye involvert med hverandre hvis du merker at dere snakker mye sammen utenfor jobben og møter opp for å ta en kopp kaffe sammen eller lignende. Det kan være et stort problem hvis kvinnen du flørter med tilbringer mer tid med deg enn ektemannen.

4. Fortelle personlige ting

Selv om du tror at du betror deg til en venn og føler deg komfortabel med å fortelle personlige ting om livet ditt til henne, så kan dette bli sett på som å gå over streken — spesielt hvis hun snakker til deg om sexlivet og ekteskapet hennes. Ikke bare er dette noe som hun bør holde for seg selv, men det er også respektløst ovenfor ektemannen og ekteskapet.

5. Rettferdiggjøre vennskapet

Når du er venner med noen, trenger du vanligvis ikke å rettferdiggjøre hvorfor du er venner med dem. Hvis du flørter med en gift kvinne og stadig må fortelle andre at dere kun er venner og at det er ingenting mellom dere, da må du kanskje evaluere situasjonen på nytt. Det må jo være en grunn hvorfor andre har inntrykket av at det er noe på gang mellom dere to.

6. Øke selvtilliten

Noen folk flørter med gifte kvinner fordi de er ute etter oppmerksomhet og bekreftelse fra noen som allerede er opptatt. Du kommer i kontakt med en gift kvinne, flørter med henne og vinner hennes tillit og beundring. Det kan øke selvtilliten din hvis hun flørter tilbake og forteller deg at du er en fantastisk person. Samtidig trenger du ikke å forfølge kvinnen for et seriøst forhold, fordi hun er jo allerede er gift. I hovedsak får du deg et ego-boost uten å måtte forplikte deg til noe. Hvis du derimot prøvde å treffe single kvinner, er det ingen garanti for at du vil oppleve den samme beundringen og oppmerksomheten.

Det kan være utrolig gøy og harmløst å flørte med en gift kvinne, men hvis du merker et av disse tegnene ovenfor, så er det kanskje på tide å ta et skritt tilbake og la henne være i fred.

Beste datingtips: