Råd angående kjærlighet, sex og forhold for menn og kvinner

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Om du nå er singel og på jakt etter kjærligheten eller du bare lurer på hvordan man lykkes i et forhold, så er kjærlighets- og sexråd noen ganger alt man trenger. Fra å lære hvordan man flørter med en jente til å forstå hvordan du kommer deg over et forholdsbrudd, det er mange spørsmål som vi kan hjelpe deg med å få svar på.

Lær og øv på å be noen med ut

Kanskje du er singel og lurer på hvordan du ber ham eller henne med ut på en date. Hvordan vet du om følelsen er gjengjeld og om de liker deg like mye som du liker dem? Hvordan kan du nærme deg dem og hva er den beste måten å finne ut hva de føler for deg på? Når du liker noen, og har lyst å be dem med ut, bør du føle deg trygg på tegnene. Kanskje er det noen spørsmål du kan begynne samtalen med for å bryte isen og finne ut om de er interessert i deg. Eller kanskje kan du være på utkikk etter kroppsspråk eller andre tegn. Hvordan du kan skaffe deg en kjæreste er noe vi kan hjelpe deg med.

Hva du trenger å vite om nye forhold fra Flirt

Begynnelsen av et forhold bør være en gøy tid hvor du kan nyte dating og bli kjent med hverandre, men den kan også være fylt med nerver og usikkerheter rundt for eksempel hva den andre personen føler for deg. Og så er det selvfølgelig sex. Hvis du er nervøs for den første seksuelle opplevelsen med noen, vil du kanskje være interessert i råd om hva du kan gjøre for å være god i sengen. Kanskje litt sexrådgivning er akkurat det du leter etter?

Kom deg over et forholdsbrudd med Flirt.com

Selv om det kan føles som enden av verden når et forhold tar slutt, så bør du, selv om det kan være lettere sagt enn gjort, se på det som en ny mulighet. Hvis du ønsker å forstå hvordan du kommer deg over et forholdsbrudd og finne en ny kjæreste, så finnes det mer enn nok av kjærlighets-, sex- og forholdsråd her som vil hjelpe deg med å glemme eksen og gå videre med å finne noen som er perfekt for deg.

Flirt.com tilbyr råd angående sex og forhold

Kanskje er du lykkelig i et forhold, men sitter du med spørsmål som for eksempel "kinky spørsmål å spørre kjæresten om" eller kanskje du er ny til dating og ønsker litt sex- og kjærlighetsråd. Kanskje du er i et uforpliktet forhold og du vil gjerne at det blir mer seriøst, eller kanskje du bare ønsker å finne deg en kjæreste.

Hva det enn måtte være du ønsker å finne svar på, kan du sjekke ut våre sider som er fulle av kjærlighets- og sexråd for å hjelpe deg med dine forhold. Uansett om du er singel, ny til dating, i et uformelt forhold eller i et mer seriøst og langsiktig forhold, så er vi sikker på å ha svar på dine spørsmål.

Beste datingtips: