Hater du fransk kyssing? Det du bør og ikke bør gjøre

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Det er tid til å dele et heit kyss med daten din, men du føler deg litt pysete fordi du ikke liker fransk kyssing på grunn av forferdelige erfaringer med tidligere partnere. Vi skal nok innrømme at det kan være ukomfortabelt med fransk kyssing hvis du kysser med noen som ikke er flink til å kysse — noen ganger kan det rett og slett være ekkelt, men det kan også være en flott aktivitet som forbereder dere på den store hendelsen.

Medlemmer på Flirt.com har kommet med noen råd på hvordan noen kan gå fra å hate ideen på å ha noens tunge inne i munnen sin til å nyte dette — selv om det kun er litt.

Gjør:

1. Finn en passende tid til å kysse. En av de vanskeligere tingene er å vite når det er passende å lene seg forover for et fransk kyss. Den beste tiden for et fransk kyss er vanligvis når du er alene med daten din og det er en pause i samtalen. Det er ikke så lurt å være i midten av en diskusjon når du dytter tungen ned i halsen på dem i et rom full av fremmede.

2. Begynn sakte og bygg det opp. Istedenfor å gå rett på mandlene, begynn sakte. Du må jobbe deg opp mot mer lidenskapelig kyssingen. Ved å kysse leppene sakte og mykt kan du peile hvor mottakelig den andre er, slik at du kan bestemme hvordan du forsetter videre. Etter at du har kysset leppene, kan du kanskje suge litt på den nedre leppen for å teste vannet. Hvis de kysser deg tilbake, kan du introdusere litt tunge-aktivitet.

3. Vit når du bør stoppe. Når du ser på filmer, så ser det ut som kjæresteparene kan holde på i timevis! Slik er det ikke i virkeligheten, og du har heller ikke lyst å gjøre dette! Et godt fransk kyss har ingen tidsgrense, men du bør vite når nok er nok. Øyeblikket den andre personen (eller du) begynner å kjede seg eller ikke nyter det lenger, da er det på tide å stoppe. I tillegg, vil dere ha mer enn nok av muligheter til å kysse senere.

Ikke:

1. La det kun dreie seg om tungen. En av de viktigste grunnene folk hater fransk kyssing er fordi det er for mye tunge-aktivitet. Istedenfor å forsøke å nå baksiden av halsen med tungen, la tungen kun berøre i korte perioder. Sug litt på leppene. Husk at et fantastisk kyss ikke nødvendigvis betyr at tungen må være involvert, men hvis du introduserer tungen til kysset, så kan litt være mer enn nok.

2. Slutt å puste. Du er kanskje fullstendig betatt av partneren din og har ikke lyst å avslutte et lidenskapelig kyss, men du må ikke bli blå i ansiktet heller. Det er fullstendig akseptabelt å trekke deg unna litt for å få igjen pusten, og dette er jo et flott øyeblikk å stirre dem i øynene, smile, puste og peile hvor villig de er til å fortsette aktiviteten.

3. Tving det. Noen ganger når du går inn for litt klining, så har den andre personen ikke så lyst til dette. Ikke tving dem til å gjøre noe som de ikke har lyst til, dette vil kun få dem til å mislike deg og kanskje aldri ha lyst til å kysse deg igjen. Bestandig vær respektfull mot det de har lyst og ikke lyst til å gjøre.

Beste datingtips: