Forbløffende dating for de over 40

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Det er mange positive ting ved å være over 40 og singel. Kanskje du aldri hadde forestilt deg at du en dag ville være singel i 40-årene, men det kan være det beste som noensinne har hendt deg! Plutselig har du sjansen til å date og finne kjærlighet når du er over 40, noe som er helt annerledes fra å date og ha forhold når man er i 20-årene. Nå har du erfaring. Nå vet du hvem du er. Nå vet du hva du vil. Ikke minst gir dette deg sjansen til å begynne helt forfra igjen og gjøre alle de tingene som du ønsket at du hadde gjort da du var yngre, men ikke turte å gjøre, eller rett og slett ikke hadde tid til. Se på det som en ny sjanse til å være den du ønsker å være og lev singellivet på din måte mens du leter etter den store kjærligheten. Det kan være utrolig gøy å finne kjærlighet når man er over 40. Du vil kunne oppleve mer moro enn da du var i 20-årene ettersom du var i en helt annen fase i livet da. Selvfølgelig kan det være nervepirrende å gå ut og date igjen hvis du har vært i et langvarig forhold, eller kanskje du er litt lei fordi du har vært singel lenge, men da er det enda mer grunn for å ta det neste skrittet og ha det litt gøy! Ikke la hjertesorg fra fortiden få taket på deg. Det er livet nå som gjelder.


Datingtips for de over 40 - Kom deg på nettet

Du bør bli medlem av en datingside rettet mot de over 40 hvis du er klar til å prøve datingscenen igjen. Dette betyr at du praktisk talt kan melde deg på enhver datingside som står åpen for alle aldre. Du vil finne 1000vis av single på nettet som befinner seg i din region. Det er imidlertid et par ting du bør huske og som vil gjøre nettdatingen enda gøyere:


Legg til nok profilbilder for å vise hvem du er som person.

Skriv en profil som er gøy og engasjerende. Hvis du synes dette er vanskelig, finn da noen som kan hjelp deg.

Så snart du merker at det er kjemi med noen på nettet, møt opp så snart dere kan og ta en kopp kaffe eller drink sammen. Hold det kort ettersom det kan være litt forvirrende å plutselig treffe noen som du har pratet med på nettet i virkeligheten, og på denne måten kan du også la førsteinntrykket synke inn litt. Spar den ordentlige daten for når dere treffer hverandre neste gang.

Møt opp med folk selv om du kanskje ikke er altfor interessert i dem på nettet - noen personer er mye mer interessante når du treffer dem i virkeligheten.


Gradvis flørt litt mer - det er selve oppbyggingen som gjør det spennende.

Vær litt personlig når du treffer noen. Send dem en melding og komplimenter noe som du har lagt merke til på profilen eller spør et spørsmål om dette.

Nettdating dreier seg om antall. Ta kontakt med folk som vekker interessen din og gå på så mange dater som mulig. Du vil oppleve gøye dater og mindre gøye dater, men prøv å nyt hele opplevelsen.