Det er utrolig gøy å date via nettet når du er eldre!

en mann som søker en kvinne
Angi alder
forrige steg
Ved å klikke på knappen ovenfor, gir du ditt uttrykkelige samtykke til vår Personvernpolicy, inkludert bruken av profilering for å finne dine matcher og du godtar våre Brukervilkår

Nettdating som så mange andre ting kan være mye mer gøy når du er litt eldre. Hvorfor? Du har mer erfaring, du har mer selvtillit og du har kanskje ikke hatt sjansen før i livet å nyte singellivet. Single som er litt eldre har fordelen at de ikke lenger plages av tenåringskviser, de vet hva det tar å planlegge en flott date, de vet forskjellen mellom et bra og et dårlig forhold (og at et bra forhold krever en innsats) og de har mer erfaring når det kommer til dating-spillet generelt sett. Hvis du nettopp har begynt å stå åpen for dating igjen, kan nettdating være et ypperlig sted å komme deg inn på datingscenen igjen. Hvorfor? Fordi du finner tusenvis av single på ett og samme sted her. Og alle av dem er ute etter å ha en trivelig tid, flørte og date. Istedenfor å måtte være avhengig av din sosiale vennekrets eller gå ut på byen hver kveld, kan du flørte med single som bor på samme sted eller i nærheten og avtale dater når det passer for deg. Nettdating åpner døren til mange flere single å velge mellom! Istedenfor å ta den mer gammeldagse tilnærmingen til dating, kan du her velge selv. I tillegg er det heller ikke altfor seriøst, med mindre du blir forelsket, så klart!


Er du eldre? Datingsiden for de voksne som ønsker å ha det gøy!

Single som er litt eldre har mer moro. Uten tvil. Du vet hva du vil og er ikke redd for å be om det du ønsker når du er eldre. Da du var yngre, visste du kanskje ikke helt hva du ville i livet og du var kanskje redd for å be om ting. Hvis dette er den første gangen at du prøver en online datingside, så finner du nedenfor noen viktige tips som vil hjelpe deg på veien:

  • Skriv en flott og positiv profil. Fortell hva du liker og hva dine mål i livet er, ikke det du ikke liker og ikke ønsker. Sørg for at det blir litt personlig - unngå sterile og klisjeaktige oppmerkinger. Hvis du ikke er flink til å skrive, få en venn til å hjelpe deg!
  • Sørg for at du har noen profilbilder ettersom folk vanligvis unngår profiler uten bilder. Last opp et par ulike bilder slik at du viser forskjellige sider av livet ditt og personligheten din.
  • Ta kontakt med noen som vekker interessen din. Send en personlig melding og komplimenter noe som du har lagt merke til på profilen. Unngå å kun sende blunk eller standard meldinger.
  • Bygg opp flørtingen. Du kjenner jo ikke personen når du først begynner å chatte med dem, så sørg for at du tar det rolig.
  • Møt opp og ta en kopp kaffe med noen så snart dere har muligheten til dette, slik at dere kan finne ut om det virkelig er kjemi mellom dere.