Hva gjør du når hun tar det første skrittet?

Flirt-what-do-you-do-when.jpg

Ja, det er ikke vanlig at en kvinne tar det første skrittet, men det bør ikke kommer som et sjokk. Hvis hun liker deg, så liker hun deg. Ta tak i denne muligheten. Ikke døm henne på grunn av hvordan hun ser ut, hvor gammel hun er eller om hun er desperat. Og ikke gå ut fra at hun prøver å gjøre eks-kjæresten sin sjalu eller om hun gjør det fordi hun kjeder seg. Bli kjent med henne før du lar henne gå uten at du spør om telefonnummeret hennes. La oss se på hvorfor hun tar det første skrittet og hvordan du bør reagere på dette:

Forstå hvor hun kommer fra

Hvis en kvinne ber deg med ut eller kjøper en drink til deg på en bar, så må du ikke med engang tenke det verste. Gi henne en sjanse og se hvor hun kommer fra. Foreta et forsiktig intervju, spør henne hva hun gjør på hverdagen, er hun på en bedriftsreise eller bor hun i nærheten, spør henne om familien hennes og andre vanlige spørsmål uten at det blir for personlig. For eksempel, ikke spør henne direkte om hun er sammen med noen eller om hun er ute etter revansj på eks-kjæresten. Hvis svarene virker greie, spør henne om telefonnummeret hennes før hun drar.

Hun er på jakt etter den store kjærligheten

Kvinner tar ofte det første skrittet når de ikke har truffet den ideelle partneren ennå. Dette e vanlig for kvinner som er utrolig vakre. De er så vant med å bli sjekket opp av menn at de ikke klarer å se forskjellen på de gode fra de dårlige menn. Så, de plukker ut sitt eget lam fra flokken. Hvis en kvinne har tilnærmet deg, så er det kanskje fordi hun tror du er en ordentlig fangst!

Hun har aldri blitt bedt med ut

Dette høres kanskje litt merkelig ut, men noen kvinner er så vakre at menn er for redde til å be dem med ut på en date. Når hun derfor ser noen hun liker og han ikke kommer bort til henne selv om hun sender ut de riktige signalene, bestemmer hun seg for å ta det første skrittet. Og hun kan gå rett på sak med å be ham med ut. Så, ikke være overrasket hvis en pen dame ber deg med ut på en date. Du bør heller se på deg selv som en heldiggris som har fått tilbud fra henne.

Hun er hennes egen sjef

Dagene da det var kun menn som tok initiativet er forbi. Vi lever ikke i 1920-årene mer. Nå til dags klatrer kvinner opp karrierestigen og de lar ikke livet deres gå forbi. Den moderne kvinnen har alltid kontroll over livet hennes. Hun tjener sine egne penger og betaler sine egne regninger. Så, hvorfor ikke også ta kontroll over kjærlighetslivet sitt? Noen kvinner bryr seg ikke om tradisjonen at det er mennene som bør ta det første skrittet. Hvis de ser noen de liker, så ber de dem med ut. Så, hvis du ikke er blitt tilnærmet av en attraktiv og selvsikker kvinne ennå, bør du ikke gå glipp av sjansen og få tak i telefonnummeret hennes.

Du er for sjenert

Kanskje liker du jenter, men er du for sjenert til å be dem med ut. Er det da ikke bra at hun hjelper til ved å ta det første skrittet? Flott, ikke sant? Du trenger ikke en gang å gå ut av komfortsonen sin for å skaffe deg en date. Så, sørg for at du ikke skremmer henne vekk ved å være for sjenert. Hvis hun ber deg med ut, gå ut og ha det gøy!