Hvordan få en mannlig venn til å slutte å flørte eller prøve seg

Flirt-how-to-stop-a-male-friend

Har du noen gang vært i en situasjon hvor noen fortsetter å prøve å få tak i telefonnummeret ditt, og det selv om du har fortalt ham at du ikke er interessert? Ofte når menn ikke vil akseptere at de har blitt avvist, fortsetter de å prøve seg. Det kan imidlertid være så mye vanskeligere når denne personen er blant dine venner.

En av de første tingene du må gjøre med noen (venn eller ikke) som flørter med deg og som du ikke er interessert i, er å slutte å flørte tilbake (hvis dette er tilfellet selvfølgelig).

Desto lengere du reagerer på den uønskede flørtingen, desto vanskeligere vil det være å få ham til å stoppe.

Så, hvordan kan du få vennen din til å slutte å flørte med deg, men fortsatt være venner med ham? Her er 7 måter som vil få vennen din til å slutte å flørte med deg.

1. Fortell ham at du ikke liker hans flørtende kommentarer.

Noen venner kan være litt flørtete med hverandre og de vet at det ikke er noe mer enn flørting mellom dem. Det finnes imidlertid noen folk som synes at det er ukomfortabelt og rett og slett ikke liker å flørte med vennene sine. Hvis vennene dine flørter med deg ved å enten gi kommentarer på hvor pen du er eller gir deg masse komplimenter, avbryt ham i midten av komplimenten og fortell ham at du ikke setter pris på måten han snakker til deg på.

2. Fortell ham at du er opptatt.

Sjansen er stor at han allerede vet at du har en kjæreste hvis dere er venner. Det er imidlertid ikke noe i veien for å minne ham om at du ikke er singel og setter pris på at han respekterer det. Hvis du er singel, kan du alltid peke ut at du er forelsket i noen, og at det er ikke ham. Han vil skjønne poenget, selv om dette vil få ham litt sint.

3. Minn ham på at han er din venn.

Hvis flørtingen hans gjør deg ukomfortabel, fortell ham at det er ukomfortabelt og du ikke synes at venner bør snakke på denne måten til hverandre. Fortell ham at du setter pris på vennskapet og ikke har lyst å sette det på spill på grunn av flørtingen hans og muligens la ham tro at dere kan ha en fremtid sammen når dette ikke er tilfellet.

4. Unngå å sende tekstmeldinger seint på kvelden.

Vi skjønner at det av og til kan være uunngåelig å sende meldinger seint om kvelden, men når din mannlige venn prøver å sende flørtende meldinger til deg seint på kvelden, da er det best å ignorere ham. Han vil forstå hintet før eller senere.

5. Få ham litt sjalu.

Når han ser at du kommer nærmere en annen kar i hans tilstedeværelse eller du ignorer ham når noen annen er tilstede, så vil dette antageligvis gjøre ham sjalu. Vær på vakt her, fordi han kan konfrontere deg og spørre hvorfor du har ignorert ham. Dette er den perfekte muligheten til å fortelle ham at venner ikke kan flørte med hverandre og han ikke bør glemme at dere bare er venner, og ikke noe mer enn det.

6. Ignorer ham.

Det er kun så mye du kan gjøre for å få noen til å forstå at du ikke er interessert i dem. Hvis du har prøvd andre taktikker, da er det kanskje på tide å begynne å ignorere ham — det er hvis han kun er en bekjente og ikke en god, gammel venn. Hvis han er en god, gammel venn, da bør du nok hoppe til #7 …

7. Avvis ham.

Ingen har lyst å avvise og såre noen, men du kan kun være snill for så lenge. Du har prøvd andre måter å la ham vite på en pen måte at du ikke er interessert, men han har fortsatt ikke forstått hintet. Det er da du ikke har noe annet valg enn å fortelle ham rett ut at du ikke er interessert.