5 type nettdatere som vil knuse hjertet og tilliten

Flirt-5-types-of-online-daters.jpg

I livet vil vi alltid møte på folk som ikke er snille, og ikke alt vil gå som vi hadde planlagt. Det finnes dårlige folk der ute som vil såre deg med vilje og de ligger på lur overalt.

På nettet finner du en blanding av ulike folk ettersom det er så utrolig lett for disse luringer å skjule hva de virkelig er ute etter. Dette betyr imidlertid ikke at du skal holde deg unna nettdating, det betyr bare at du må være forsiktig, smart og legge merke til omgivelsene dine. Her er 5 type nettdatere som det er best å være på vakt etter og å holde seg unna fra.

1. Den såkalte “catfish”

Disse personene fremstiller seg som en person, men de er faktisk helt det motsatte. De skjuler seg bak en annen person og bruker stjålne bilder for å skape en ny person. De er ofte usikre personer som tror at det er ingen som vil like den de virkelig er. Dette har en tendens til å føre til overkompensasjon og overdrivelse av deres personlighet.

De er ofte veldig vakre (personen som de skjuler seg bak) og de forteller deg det du vil høre. De unngår å møte opp og å ha videochatter med deg, og hvis de virker for gode til å være sanne, da er de antageligvis det.

2. Avhengig av intimitet

Disse personene har kun én ting på hjernen, og bare det. De kommer ikke til å fortelle deg at de er ute etter et forhold ettersom det tar for mye tid og krefter. Disse personer vil sende deg eksplisitte bilder med en gang og forvente det samme tilbake. Den første meldingen kan virke anstendig, men når de ber deg med ut på en drink og kanskje litt moro, så vet du hva de virkelig er ute etter.

3. Svindleren

Det tar en bestemt type person som bruker datingsider for å søke etter sårbare ofre. Disse svindlere er som en “catfish” beskrevet ovenfor i den forstand at de bruker falske bilder og profiler for å oppnå deres mål.

Det som skiller dem fra hverandre er at svindlerne er ute etter å svindle deg for penger.

De fleste ganger vil de ikke engang gjøre dette på en forsiktig måte—de kommer rett ut med en løgn og ber deg om å overføre penger til dem snarest mulig.

4. Playeren

Denne personen er ute etter å ha det gøy med så mange folk de kan. De vil la deg tro at de ønsker et forhold, men sannheten er at de bare sier det for å få deg til køys. Disse personene glemmer konsekvent detaljer om deg eller kaller deg ved feil navn. De kan til og med snakke om noe som de sverger på at du har fortalt dem, men det var faktisk noe som noen andre hadde sagt. De er alltid opptatte med noe, og du kan bare få en date med dem sent på kvelden. I tillegg blir det aldri sene kvelder, fordi de må “jobbe tidlig” neste morgen. Heldigvis, vil de fleste fortelle deg ærlig og direkte dersom de ikke er ute etter et forhold.

5. De er gift

Det er ikke uvanlig for folk som allerede er gift å ta i bruk datingsider for å se om de kan skaffe seg et lite sidesprang. Disse personene har ofte ingen bilder på profilene sine, men de sender deg gjerne et hvis du ber om det. Noen menn vil være åpne og fortelle at de er gift, men da legger de kanskje også til at de er separert eller har et åpent ekteskap. Unngå drama og prøv å holde deg unna mannfolk som er gift til enhver pris.