6 måter teknologi har forandret måten vi dater på

Flirt-6-ways-technology.jpg

Det var så simpelt å date i gamle dager. Du traff en kar, dro på en date med ham og fant ut om det var kjemi mellom dere to. I dag har måten vi dater på endret takket være sosiale medier, datingsider og apper på smarttelefonen vår. Og disse nye måtene er faktisk ikke så dårlige i det hele tatt.

Det finnes alltid noe bedre der ute.

Facebook og datingsider gjør det enkelt for oss å se gjennom utallige profiler av single som vi kanskje har lyst å date. Det er mer sannsynlig for folk som ikke er lykkelige i et forhold å gå på disse nettstedene for å finne en ny partner. De er nemlig anonyme og lett tilgjengelige. Du kan til og med sitte rett ved siden av partneren din mens du sjekker ut appene, uten at de merker noe. Vi anbefaler det selvsagt ikke, men peker kun ut at det er en mulighet!

Vi investerer mindre i forhold.

Ettersom det er så enkelt å finne nye folk takket være nye teknologier som er tilgjengelige, er vi mindre villige til å investere i forholdet vårt. Hvorfor? Det kan være fordi vi vet at det finnes noen som kan tilby det vi mangler i det forholdet vi er i nå. Dette gjør at vi ikke setter pris på de som er i livet vårt.

Vi er mer eventyrlige på soverommet.

Takket være teknologi finnes det nettsider som oppfyller alle slags ønsker og fantasier folk måtte ha. På grunn av mulighetene du finner på disse nettsidene, er det enklere å finne flere folk som er villige til å eksperimentere med nye ting som vil forbedre de intime øyeblikk du deler med personen i livet ditt.

Vi er mer villige til å se oss rundt.

Det er en forskjell på en mann som ikke ringer deg når han lover det og en mann som ikke svarer på dine tweets. Takket være teknologien på smarttelefonen din er kommunikasjon ikke lenger en kunst, men heller en forenklet versjon som ikke krever mye av oss i det hele tatt. Ettersom den krever lite av oss, føler vi oss heller ikke avvist på samme måte.

Vi er villige til å utvide dating-mulighetene våre.

Vi liker å tro at det er en grunn til at vi liker en bestemt «type» person, og vi avviker nesten aldri (hvis noensinne) fra dette. Med teknologi er vi derimot mer villige til å date noen som ikke er vår «type», fordi vi bokstavelig talt har millioner av folk som kan være kompatible med oss, rett fra fingertuppene.

Det er mer sannsynlig at vi spionerer på den andre.

Vi vet at det ikke er riktig å spionere, smugtitte og se om du kan finne noe den andre har gjort — men vi gjør det likevel. Om vi nå gjør et Google-søk på en potensiell date, vi kikker på e-postmeldingene til partneren vår eller smugtitter over skulderen når han får en tekstmelding, så kan vi ikke noe for det at vi har lyst å vite hva den andre holder på med. Denne paranoiaen kan bare bety katastrofe for et forhold, men hvis du utforsker litt før en date, kan du iallfall unngå å ende opp med en kriminell.