Flørte når du er i et forhold – Hva du kan gjøre og ikke gjøre

Flirt-the-dos-and-donts-of-flirting-while.jpg

Vi har alle gjort det fra tid til annen — flørtet med noen selv om vi er i et forhold. Kanskje du har gitt personen bak kassaen et kompliment fordi de hadde et fint smykke på seg eller smilte til servitøren og la igjen et bra tips for en service som ikke var den beste. Det er harmløse ting, men hvor går grensen? Her er hvordan du kan fortsette å flørte uten å såre følelsene til partneren din.

Gjøre: sette grenser

Alle har en egen måte å flørte på og det de føler seg komfortable med. Når du setter grensene for hva som anses som akseptable måter å flørte på, hvor ofte og med hvem, er det viktig at du diskuterer dette med partneren din. Det å snakke om flørting mens dere er i et forhold, gir dere begge muligheten til å respektere hverandre og hva dere er komfortable og ikke komfortable med.

Gjøre: flørte med partneren din

Selv du kanskje har lyst å flørte litt med den lekre baristaen som lager melka di ekstra skummete, er det viktig at du også flørter med partneren din! Sørg bare for at du holder deg til det partneren har fortalt deg angående hva de er komfortable med. Bare fordi vi anser partneren som vår “andre halvdel,” så betyr dette ikke at de aksepterer de samme tingene som deg. Så, ikke bare må du ta hensyn til hva de er villige til å godta når du flørter med andre, men du må også sørge for at du gir partneren din det samme, hvis ikke mer, positiv oppmerksomhet.

Ikke gjøre: overskride grensene

Hva skjer hvis du har diskutert hvem du kan flørte med og hva slags flørting som er akseptabelt, men dere klarer ikke å bli enige? Noen ganger avgjør personligheten din hva slags flørt du er og partneren din er kanskje ikke helt komfortabelt med det. Det er viktig at du lytter til bekymringene og finner en balanse mellom dine behov og partnerens behov. Hvis partneren din har vanskeligheter for å akseptere at du liker å flørte og at det er en del av personligheten din, må du ta hensyn til dette.

På samme tid, er det viktig at partneren respekterer deg og personligheten din slik at du også er lykkelig. Hvis dere har et sunt forhold, vil dere prioritere hverandre fordi den eneste måten å finne en god balanse mellom dine behov og det de er komfortable med er å kommunisere åpent med hverandre. Vanligvis, hvis de vet at de er den viktigste personen i livet ditt, vil de ikke lage et problem av litt harmløs flørting.

Gylne regler for flørting

Du må aldri flørte mer utenfor forholdet enn du gjør med partneren din.

Lytt til partnerens bekymringer når det gjelder hvor grensen ligger i forholdet på hva som er greit og ikke greit når det gjelder flørting utenfor forholdet.

Det er viktig at du kan være den du er og samtidig opprettholde en balanse som partneren din er fornøyd med.

Flørting er sunt og godt for forholdet ditt.