8 måter å få i gang en samtale med noen du nettopp har møtt

Flirt-8-ways-to-spark.jpg

Det kan være både spennende og skremmende å samle opp motet til å sette i gang en samtale med noen du liker. Bare det å prøve å tenke på hva du skal si kan være nok til å få deg til å svette. Men ikke fortvil, følgende tips vil hjelpe deg med å kontrollere nervene slik at du kan sette i gang samtalen, uten svetting!

1. Introduser deg selv
Noen ganger er det så enkelt som å introdusere deg selv for å få samtalen til å rulle. Dette er det første og viktigste du bør gjøre. Du forteller ham hva du heter og litt om deg selv. For eksempel, hvis du jobber på samme kontor som ham, fortell da hva du heter og hvilken avdeling du jobber på. Deretter kan du spørre hvilken avdeling han jobber på. Dette er en flott måte å få samtalen til å gå.

2. Gi et kompliment
Så snart du har fortalt ham hva du heter og litt om deg selv, kan du flørte litt ved å gi ham et kompliment. Når du flørter med ham, blir du ikke bare bedre kjent med ham, men du gir ham også et hint om at du liker ham. Sørg bare for at du gir et anstendig kompliment — du vil ikke at han skal føle seg ukomfortabel!

3. Kommenter stedet hvor dere er
Hvis du ikke kan komme på noe å si, kommenter da stedet hvor dere er. Hvis dere er på jobben, kan du kommentere at papir kjører seg konstant fast i kopimaskinen. Hvis dere er på biblioteket, spør om han har lest en bestemt bok. Dette er gode måter å holde samtalen gående på.

4. Still åpne spørsmål
En av de viktigste tingene å huske når du prøver å holde en samtale gående med noen du er interessert i er å stille åpne spørsmål. Du har ikke lyst å spørre ham ting som han kan gi et svar på med kun ett eller to ord. Istedenfor, still spørsmål som får ham til å tenke.

5. Vær oppmerksom på kroppsspråket
Du kan fortelle mye om en person bare ved å følge med på kroppsspråket hans. Hvis kroppsspråket peker mot deg og han lener seg forover (selv om det bare er litt), da er dette et tydelig tegn på at han er interessert i det du sier og har lyst å fortsette samtalen. Hvis han har armene krysset og føttene peker motsatt retning fra deg, da må du enten endre på samtaleemnet eller si farvel.

6. Ikke vær redd for å flørte litt
Selv om du holder et øye med kroppsspråket hans, så er det viktig at du også tenker på ditt eget kroppsspråk! Stikk hoftene ut, smil, vis frem øyenvippene og kanskje til og med ta forsiktig på armen hans når du snakker. Alle disse tingene kan virke små filleting, men de virker!

7. Hold opp tempoet
Når du endelig har fått ham engasjert i samtalen, er det viktig å holde tempoet gående. Hvis han fleiper, bli med på det du også. Sørg for at samtalen flyter fra et emne til det andre.

8. Øvelse gjør mester
Hvis du er skikkelig nervøs for å prate med noen du er skikkelig interessert i, øv deg da ved å snakke med så mange personer som du kan. Dette vil hjelpe deg med å bygge opp selvtilliten i dine ferdigheter som samtalepartner.